Stress en burn-out Coaching - Familiewerk
21932
page-template-default,page,page-id-21932,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Stress de stille sloper

Stress laat verstandige mensen onverstandige dingen doen

Heb jij het lef om je stressklachten toe te geven en ze aan te pakken?

Herken je één of meer van de volgende verschijnselen?

 

Lusteloosheid, hoofdpijn, verwarring, duizelingen, angst, irritatie en boosheid, chronische vermoeidheid, hartritmestoornissen, verminderde concentratie, spijsverteringsproblemen, buikklachten, gewichtsproblemen, verminderd libido, spier- en gewrichtspijn en een heel kort lontje.

 

De oorzaak? Stress….

En de lijst is nog veel langer en het houdt niet op met lichamelijke klachten, het kan je hele leven negatief beïnvloeden. Stress stapelt zich langzaam op in ons lijf, veroorzaakt daar grote problemen en beïnvloedt ons gedrag.  We maken in ons dagelijks leven talloze stressmomenten mee, al dan niet bewust. Deze stapelen zich op en veroorzaken een ongewenste reactie, binnen en buiten het lichaam.

Stress, je hebt het, het overkomt je en nu zit je met de ellende.
Wat nu en hoe verder?
Stress hoort, in bepaalde mate bij ons, zonder zouden we niet functioneren. En stress is niet per definitie slecht. Jouw gedachte over stress is nog veel belangrijker.

Je krijgt meer energie, je voelt je sterker en gezonder met  HeartMath

Wij mensen hebben de neiging om die lichamelijke klacht weg te stoppen; “gaat wel weer over”, denken of zeggen we dan. Maar als de omgeving over ons gedrag wat gaat vinden, je partner of kinderen nemen afstand van je, dan wordt het tijd om er wat aan te doen.

 

En dat DOEN, doe je zelf, met mijn ondersteuning. We gaan door tot jij voldoende veerkracht hebt om weer te kunnen gaan leven zoals jij wilt. Samen ontdekken we waar jij stress van krijgt, wat je er aan kunt doen en hoe jij kunt voelen of er stress in je lijf zit, bewustwording is hier het belangrijkste!

 

Ik ben gecertificeerd HeartMath coach en gebruik de methode die ook bij de Nederlandse Politie in gebruik is om veerkracht op te bouwen. We verbeteren de mentale veerkracht waardoor je weerstand hebt tegen sombere gedachten, tegen neerslachtige gevoelens. Je wordt mentaal en daarmee ook fysiek weerbaarder en kunt na enige tijd weer aan de slag.

De HeartMath methode wordt inmiddels door een zorgverzekeraar vergoed, naar verwachting volgen er meer. Zie hier onder een filmpje van de HeartMath methode bij de politie. Al jaren worden agenten getraind met geweldige resultaten, minder stress, meer inzetbaar en energieker leven.

Hearth Math bij de politie