Over ons - Familiewerk
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over ons

Jannie Tichelaar en Berry Bakker;  wij zijn getrouwde partners en hebben twee volwassen kinderen. Wij wonen in een tuinderswoning in Kraggenburg. Naast onze praktijk aan huis runnen we een B&B, genaamd Zee-van-tijd. Als gezamenlijke hobby doen wij aan Lange Afstand Wandelen.

 

Jannie is (voormalig) leerkracht in het basisonderwijs. “Het onderwijs is veranderd en past niet meer in het beeld dat ik heb van de omgang met kinderen, voor warmte en aandacht lijkt geen tijd meer te zijn en dit wil ik terug brengen bij de kinderen.”

 

Berry is (bijna ex) luchtverkeersleider en weet uit eigen ervaring hoe het is om  stress, spanning en tijdsdruk te ervaren. 10 Jaar geleden omgeschoold tot therapeut/coach en mediator. “Het is elke keer weer een vervullende ervaring als een cliënt iets van zichzelf begrijpt.” “Die verwondering en openheid die dan ontstaat, daar doe ik het voor.”

team_image
Psychotherapeut / coach / mediator

Berry Bakker

Een flink aantal jaren geleden kwam ik via mijn werk in aanraking met NLP. Er ging een wereld voor mij open. En wat belangrijker was, ik opende mijn binnenwereld. Het begrijpen van mijn gedachten en gedrag was voor mij cruciaal op dat moment in mijn leven. Omdat de wereld van het onbewuste mij fascineerde ben ik mij gaan omscholen.

Na jaren van training en cursussen begreep ik iets diep van binnen; ik wil dat wat ik ontdekte delen met de ander, ik wil het doorgeven. Mensen bewust maken van hun potentie, hun vaardigheden en aan de andere kant ook bewustwording van belemmerende gedachten of gedrag. Dat doe ik en blijf ik doen.

team_image
Kindercoach & Creatieve expressie

Jannie Tichelaar

Mijn eigen ervaring als kind, moeder en juf ligt ten grondslag aan alles wat ik inzet om kinderen meer onbevangen door het leven te laten stappen. Onbezorgd kind kunnen zijn is iets waar ieder kind recht op heeft, vooral in deze drukke wereld waar het vaak draait om presteren en luisteren naar de ander.

Graag draai ik het om, het is tijd dat wij weer luisteren naar wat onze kinderen te vertellen hebben, ze zijn wijzer dan wij denken, sterker nog: ze zijn onze spiegel.
Hebben jullie hulp nodig? Ik help jullie graag op weg. Van harte welkom in de Tekenschuur!