Over ons - Familiewerk
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over ons

Jannie Tichelaar en Berry Bakker;  wij zijn getrouwde partners en hebben twee volwassen kinderen. Wij wonen in een tuinderswoning in Kraggenburg. Naast onze praktijk aan huis runnen we een B&B, genaamd Zee-van-tijd. Als gezamenlijke hobby doen wij aan Lange Afstand Wandelen.

 

Jannie is (voormalig) leerkracht in het basisonderwijs. “Onze (hooggevoelige) kinderen hebben steeds vaker specifieke aandacht nodig. Door een poosje met de ouders ‘mee te wandelen’ hoop ik een luisterend oor te kunnen zijn en zo het verschil te maken. Een kind weer blij en gelukkig te zien, ook ik word daar blij van”.

 

Berry is (bijna ex) luchtverkeersleider en weet uit eigen ervaring hoe het is om  stress, spanning en tijdsdruk te ervaren. 10 Jaar geleden omgeschoold tot therapeut/coach en mediator. “Het is elke keer weer een vervullende ervaring als een cliënt iets van zichzelf begrijpt. Die verwondering die dan ontstaat, daar doe ik het voor.”

team_image
Psychotherapeut / coach / mediator

Berry Bakker

Een flink aantal jaren geleden kwam ik via mijn werk in aanraking met NLP. Er ging een wereld voor mij open. En wat belangrijker was, ik opende mijn binnenwereld. Het begrijpen van mijn gedachten en gedrag was voor mij cruciaal op dat moment in mijn leven. Omdat de wereld van het onbewuste mij fascineerde ben ik mij gaan omscholen.

Na jaren van training en cursussen begreep ik iets diep van binnen; ik wil dat wat ik ontdekte delen met de ander, ik wil het doorgeven. Jou bewust maken van jouw potentie, jouw vaardigheden en aan de andere kant ook bewustwording van belemmerende gedachten of gedrag.

team_image
Kindercoach & Tekentherapeut

Jannie Tichelaar

Mijn eigen ervaring als kind, moeder en kleuterleidster ligt ten grondslag aan alles wat ik inzet om kinderen meer onbevangen door het leven te laten stappen. Onbezorgd kind kunnen zijn is iets waar ieder kind recht op heeft, vooral in deze drukke wereld waar het vaak draait om presteren en luisteren naar de ander.

Graag draai ik het om, het is tijd dat wij weer luisteren naar wat onze kinderen te vertellen hebben, ze zijn wijzer dan wij denken, sterker nog: ze zijn onze spiegel.
Ik nodig jullie uit om een kijkje te nemen op mijn pagina over Kindercoaching & Tekentherapie. Van harte welkom!