Over ons - Familiewerk
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over ons

Jannie Tichelaar en Berry Bakker;  wij zijn getrouwd en hebben twee volwassen kinderen. Wij wonen in een tuinderswoning in Kraggenburg. Naast onze praktijk aan huis runnen we een B&B, genaamd Zee-van-tijd.
Als gezamenlijke hobby doen wij aan Lange Afstand Wandelen.

 

Jannie is (voormalig) leerkracht in het basisonderwijs. Het onderwijs is veranderd en past niet meer in het beeld dat Jannie heeft van de omgang met kinderen. “Voor warmte en aandacht lijkt geen tijd meer te zijn en dit wil ik terug brengen bij de kinderen.”

 

Berry is (bijna ex) luchtverkeersleider en weet uit eigen ervaring hoe het is om  stress, spanning en tijdsdruk te ervaren. 12 Jaar geleden omgeschoold tot therapeut/coach en mediator. “Bewust worden en bewust zijn is de rode draad in mijn leven geworden en dit wil ik doorgeven”.

team_image
Psychotherapeut / coach / mediator

Berry Bakker

Met mijn ervaring ondersteun ik jou of jullie in dat wat je nu tegen komt in het leven. Of het nu gaat om levensvragen, je relatie met anderen, spanning en stress, de rode draad is steeds zelfontwikkeling en bewustwording. Samen gaan we op zoek. Je bent welkom!

team_image
Kindercoach / Tekentherapeut

Jannie Tichelaar

Jarenlange ervaring in het basisonderwijs in voornamelijk onder- en tussenbouw ligt ten grondslag aan alles wat ik inzet om kinderen vrijer en meer onbevangen door het leven te laten stappen.
Gedrag op school of thuis kan hun ontwikkeling behoorlijk remmen, ik wil dit graag omkeren en kinderen warmte en aandacht schenken.

18

WORKSHOPS BIJGEWOOND

8

GEVOLGDE OPLEIDINGEN

64

TEVREDEN CLIËNTEN

2

PERSONEN MET PASSIE VOOR MENS EN RELATIES