Ons aanbod - Familiewerk
21758
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21758,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ons aanbod

Wij bieden zowel persoonlijke ondersteuning als relatie therapie en ondersteuning voor gezinnen en families. Jij vindt met onze begeleiding  een oplossing voor conflicten in jouw bedrijf.
Wie ben jij in jouw relatie met anderen, kun je nog jezelf zijn en wil je het anders dan nu. Onze transformatieve coaching maakt dat je anders in de relatie gaat staan dan eerder, je zult het anders gaan zien en je gaat weer zelf leven en beslisssen.
Begeleiding bij stress en burn-out en wij zorgen met jou dat je (weer) kunt gaan doen wat je echt graag wilt.
Kindercoaching voor kinderen in gezinnen die vastlopen door gedrag of voor kinderen die anders dan verwacht presteren op school.
Ademtraining voor mensen met gezondheidsproblemen is een zo eenvoudig toegankelijke manier dat je versteld zult zijn van de verbeteringen die je in korte tijd kunt bereiken.
Mindfulness en meditatieve vormen samen met lichaamswerk maken dat je tot rust komt en meer energie krijgt dan voorheen.

a
Coaching

Bij Familiewerk begeleiden we jou of jullie op verschillende wijzes. De begeleiding sluit aan op datgene wat er nu speelt, dat wat nu belangrijk is.
Wij bieden therapie/coaching zowel individueel als voor partners, specifieke kindercoaching, ademwerk en mindfulness. |Ons uitgangspunt is dat ieder weer autonoom kan zijn en in de maatschappij haar of zijn rol kan vervullen.

Dit doen we met respect voor de persoon en zijn of haar mogelijkheden.
Lijden wordt leiden. Zien wordt begrijpen. Gedrag gaat van onbewust naar bewust.

Individuele coaching
Kindercoaching
Gezinsbegeleiding
Ademwerk
Stress en burn-out begeleiding
Mediation

Conflicten, ze zijn er bij iedereen, in elk bedrijf en ook in je persoonlijke leven. En ze hebben een enorm groot effect op jouw leven, er is impact op je gezondheid, relaties, welzijn en geluk.
Of het nu gaat om je partner, je manager, vader en moeder of kinderen, er is veel onenigheid, ruzie en bonje in onze wereld.

Er is een conflictoplossing die zinvol en bevredigend is voor alle partijen. Zodra jij snapt waar het omgaat kun je dit ook inzetten bij anderen. Je verandert jezelf en daardoor de ander.

Bedrijven
Persoonlijk
Berry spreekt

Berry spreekt met de aanwezigen over de relatie die er is met anderen en nog belangrijker, over de relatie die je hebt met jezelf. Wie ben jij? Wat doe jij eigenlijk en belangrijker nog, waarom doe jij wat je doet?
Waar ben jij naar op zoek in het leven? Geef je leven zin.

 

 

Het grootste kwaad dat een mens kan overkomen is dat hij slecht over zichzelf gaat denken

 

Lees meer