Ons aanbod - Familiewerk
21758
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21758,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ons aanbod

Wij bieden zowel persoonlijke ondersteuning als relatietherapie en ondersteuning voor kinderen en gezinnen.

 

Jij vindt met onze begeleiding een oplossing voor conflicten op je werk of binnen het bedrijf, conflicten in de familie en met de ander.

 

Begeleiding bij stress en burn-out en zorgen met jou dat je (weer) kunt gaan doen wat je echt graag wilt.

 

Kindercoaching voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, vastlopen op school of problemen ondervinden bij de opvoeding thuis.

 

Ademtraining voor mensen met gezondheidsproblemen of stress.  Je zult versteld staan van de verbeteringen die je in korte tijd kunt bereiken.
Heb je last van kortademigheid of ben je (ex)hartpatiënt, wij streven naar een hernieuwd vertrouwen in je lichaam.

 

Mindfulness, meditatieve vormen en lichaamswerk geven je rust en je ervaart meer energie dan voorheen.

Coaching / Therapie

Bewustzijn is alleen mogelijk door verandering, dit vereist beweging

Bij Familiewerk begeleiden we jou op verschillende wijzes. De begeleiding sluit aan op datgene wat er nu speelt, dat wat nu belangrijk is.
Therapie/coaching zowel individueel als voor partners, ademwerk en mind-empty-ness. Ons uitgangspunt is dat ieder weer autonoom kan zijn en in de maatschappij of het gezin optimaal kan functioneren.
Dit doen we met respect voor de  persoon en zijn of haar mogelijkheden. Lijden wordt leiden, zien wordt begrijpen. Gedrag gaat zo van onbewust naar bewust.

Individuele coaching
Ademwerk
Stress en burn-out begeleiding
Beter slapen!
Mediation

Een conflict kan niet overleven zonder jouw deelname

Conflicten, ze zijn er bij iedereen, in elk bedrijf en ook in je persoonlijke leven. Ze hebben een enorme impact op je gezondheid, je relaties, je welzijn en jouw geluk of het nu gaat om je partner, je manager, je vader en moeder of je kinderen.

Wij geven je inzicht in het probleem en bieden een blijvende conflictoplossing die zinvol en bevredigend is voor alle partijen. Zodra jij snapt waar het om gaat kun je dit ook inzetten bij anderen. Je verandert hierdoor jezelf en daardoor de ander.

Bedrijven
Persoonlijk
Kindercoaching

Ieder kind heeft het recht ongelijk behandeld te worden

Zie jij je kind ook graag stralen? Samen met jou en je kind kijk ik een poosje met jullie mee.
Door middel van de kindertekening krijg ik een kijkje in de belevingswereld van het kind. Voor het jonge kind is deze creatieve vorm van expressie een veilige manier om emoties te uiten. Tevens werk ik met het Coachee!-spel en helende verhalen. Misschien is het nodig dat er naar het hele gezin gekeken wordt, dan is gezinscoaching een manier om naar het familiesysteem te kijken.

Ik help jullie graag op weg.

Kindercoaching