Kindercoaching - Familiewerk
21856
page-template-default,page,page-id-21856,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kindercoaching & Tekentherapie

Kinderen zijn geschenken

 

Kinderen zijn prachtige wezens, geschenken aan jou en de wereld. Door hun eerlijkheid, spontaniteit en simpele eenvoud zijn het tevens spiegels voor jou en mij, want ze laten op hun eigenwijze manier zien waar wij, grote mensen, nog wat van kunnen leren.

Ik ga ervan uit dat onze kleintjes eigenlijk engeltjes zijn die zielsveel van ons houden en gezonden zijn om ons te helpen. Ze brengen ons elke dag wondermooie geschenken, als je maar even wilt gaan zitten om met een kind te praten en je open te stellen voor datgene wat er in hem of haar leeft. Luister naar hun wijsheid en zie de onvoorwaardelijke liefde die van een kind uitgaat.

 

Kinderen willen ons iets vertellen, dit doen ze soms op een onbeholpen manier die vaak verkeerd wordt uitgelegd door ouders, leerkrachten en andere begeleiders. Hoe kun jij jouw kind beter leren te verstaan, hoe kun jij er achter te komen wat hem of haar bezig houdt en wat de oorzaak is van het gedrag dat ze laten zien? En hoe kan ik jou hierbij helpen?

 

Klik op de buttons om meer te lezen over mijn werkwijzen en voor het maken van een afspraak.