- Familiewerk
21864
page-template-default,page,page-id-21864,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Individuele coaching / therapie

Het gevoel dat je loopt vast en het even niet meer zien zitten. Je werkt hard genoeg en toch…….het voldoet allemaal niet. Het slapen gaat minder goed en bent enorm prikkelbaar. Soms heb je helemaal geen belangstelling voor alles wat er om je heen gebeurt. De betrokkenheid bij je werk is ver te zoeken en niemand lijkt jou te begrijpen.

In mijn training waarin bewustwording  centraal staat ontvang je veel gereedschappen. Dit leidt ertoe dat je op een andere manier contact gaat maken met jezelf en met je omgeving.
Je zult ook merken dat je met deze gereedschappen je omgeving kunt beïnvloeden, daardoor ontstaat er meer basisvertrouwen. Je ervaart uiteindelijk meer stabiliteit.

In beweging komen, daar waar jij heen wilt, daar waar jij voor kiest. De werkwijze is interactief, je gaat zelf veel aan de slag, wordt meer autonoom en er ontstaat harmonie in je zelf.

Er is aandacht voor alle gebieden van ons mens-zijn, op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele vlak gaan we samen aan de slag. Je gaat je bewust worden van je ademhaling en hoe je deze beter kunt gebruiken en je ervaart weer contact met je lichaam. Ook systemisch werken komt aan bod, technieken uit NLP, werken met delen en meditatieve vormen.

Jij verandert, of met andere woorden, een transformatie komt opgang. Degene die lang geleden mijn ademcoach-opleiding begeleidde zei het heel treffend;

“Je wordt een betere versie van jezelf.”

Er is altijd een andere keuze mogelijk

a
Coaching of Therapie ?
NLP in het kort

Elk gedrag heeft een positieve intentie