Bedrijven - Familiewerk
21781
page-template-default,page,page-id-21781,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Conflict oplossing voor bedrijven en organisaties

Of je nu manager, directielid, CEO, CFO, voorzitter, bestuurslid of werknemer bent, conflicten met een ander ken je, je hebt ze ongetwijfeld zelf ook.  Ze zijn er tussen afdelingen en je kunt de conflicten soms als zeer pijnlijk ervaren. Ook in jouw bedrijf zijn ze er, helaas.

Mogelijk zijn er al trainingen geweest in jullie bedrijf of organisatie,  veelal als doel om de communicatie te verbeteren. Op korte termijn geeft dit resultaat, iedereen is eventjes tevreden en het gaat ook echt wat beter. Die efficiency slag blijkt na verloop van tijd weer weg te ebben, er ontstaan wederom meningsverschillen en zelfs onwerkbare situaties. Mensen worden ziek en gaan overspannen of zelfs met een burn-out naar huis.

 

Ik ga hier niet laten zien hoeveel geld dit kost, dat kan een ander veel beter dan ik. En bovendien heb je zelf wel een idee of in ieder geval een gevoel wat het kost en wat het doet met de efficiency en sfeer.

Waar ik goed in ben, is het conflict oplossen. Ik breng de angel van het conflict in zicht. Zodra de bron van het conflict bij de partijen duidelijk is, is de strijd over en kan men verder.

 

Ik ga aan de slag met alle partijen en zet mij 100% in om tot een oplossing te komen en die gaat er ook zeker komen! Soms komt het voor dat één van de partijen niet mee wil doen, dat is jammer maar ook zonder die partij starten we.

Het contact dat je maakt met jezelf zal lang bij je blijven en je helpen te transformeren naar een meer en dieper bewustzijn. De bewustwording alleen al verandert jouw relatie met anderen. En, niet in de laatste plaats met jezelf.

 

In bedrijven zijn allerlei dure trainingen in zwang om de communicatie te verbeteren. Prima en dat helpt zeker, tot op bepaalde hoogte. Met mijn training en methode wordt het in één dagdeel al anders. Jij communiceert nu vanuit jezelf, niet vanuit pijn, maar vanuit het gezonde deel in jezelf. Intensief is het zeker, durf jij het aan?

Wat er is gebeurd, kun je niet veranderen. Wel wat het met je doet!