De laatste - Familiewerk
23105
post-template-default,single,single-post,postid-23105,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

De laatste

Vandaag hadden we een gesprek met de oncoloog en die had slecht nieuws….  Bijna alle bloedwaardes waren verslechterd en ook waren er meer metastasen te zien op de scan. Hij sprak,zonder omhaal van woorden, over nog een paar maanden voor mij.
Ik voelde de laatste weken aan de pijn en druk rondom mijn middel wel dat het van binnen niet goed ging.
De huidige chemo tabletten zijn niet aangeslagen en hebben niets gedaan. Effectief gezien is er dus vanaf februari niets gebeurt in mijn lijf tegen mijn vlekje. Een ander medicijn leidt tot verdere pijnen in handen en voeten, een pijn die lastig te bestrijden is. En dat wil ik niet aangaan, wat ik nu ervaar in handen en voeten is genoeg.
Vandaag hebben we aldus besloten om niet meer verder te gaan met chemo medicatie, wel krijg ik uiteraard medicijnen tegen de pijn.
Beiden voelden we dit slechte nieuws al aankomen en toch was het wederom een klap in het gezicht. In stilte, ieder met eigen verdriet, zijn we naar huis gereden.

 

Intussen genieten we zeker van filmpjes, foto’s en contact met onze kleindochter Nine, wat een geschenk!! Men zegt wel eens dat leven en dood hand in hand gaan. En dat is wel heel tastbaar geworden.

 

Ook heb ik besloten om te stoppen met deze blog. Het is mooi geweest, ik heb gedeeld wat ik tot nu toe wilde delen en wij willen de komende maanden met elkaar in kleine kring doorbrengen. Over een week of twee gaat de website en dus ook deze blog uit de lucht.

Dank voor het meelezen, we zien elkaar! Liefs en hugggggg, Berry.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.