Oma en opa! - Familiewerk
23093
post-template-default,single,single-post,postid-23093,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Oma en opa!

Wat een week!

 

Om bij het eind van deze week te beginnen; we zijn Oma en Opa geworden!
Een lief wonder kwam vrijdagmiddag 14 augustus in onze wereld, Nine Ilse is de prachtige naam van ons kleinkind. Vandaag (15-08) konden we haar in de armen nemen en wat is dat een bijzondere ervaring. Zo fragiel, teer en klein en toch vol levenskracht. Emotionele vader en moeder en wij niet anders.

 

Deze week hebben we ook twee huizen bezichtigd, ons huis is verkocht. En o ja, ook nog een huis gekocht.mIk ben naar het Toon Hermanshuis in Emmeloord geweest. Het huis is voor mensen met ‘een vlekje’, hun naasten of nabestaanden. Ik vond het prettig om te praten met lotgenoten zonder dat ik iets uit hoefde te leggen, stilte aandacht en tijd voor ieders verhaal, gewoon ZIJN. Ook hebben we de uitvaartverzorgster uitgebreid gesproken en dat was een prettig gesprek, bij ons zijn onduidelijkheden en onzekerheden nu verdwenen en dit geeft ook weer rust.

 

Komende week een energetische behandeling, bloedprikken, CT scan en gesprek met oncoloog. Ook niet echt rustig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.