Thuis - Familiewerk
22979
post-template-default,single,single-post,postid-22979,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Thuis

We zijn weer thuis en dat is goed. Drie weken waren we op pad en in die weken hebben we ons vermaakt en ook nieuwe en mooie plaatsen gezien.
In het begin hadden we de houding dat we ons niet door angst zouden laten tegen houden. Dat ging een tijd prima en we maakten ons geen zorgen. Pas toen we in Hongarije waren en we bericht kregen dat de grenzen achter ons op slot gingen, drong het steeds meer tot ons door;  als de gezondheid plotsklaps achteruit gaat en we zijn ergens op de Balkan en moeten aldaar een beroep doen op de zorg, tja dat idee vonden en vinden we niet fijn. Temeer ook omdat met het vliegtuig terug reizen inmiddels ook was uitgesloten, besloten we om terug te gaan naar huis. Jammer, maar zo is het. Het is wat het is.

 

Inmiddels zijn we lekker bezig rondom huis en tuin, klusjes genoeg. Op de plaats van de gedempte oude vijver leggen we een terrasje aan, Jannie is druk met verplanten en inrichten ervan. Een fijne plek in de zon wordt het zeker.

 

Ik merk dat mijn krachten wat terug komen, ik ben niet meer zo moe, slaap heel goed en rust ’s middags steevast minimaal een uur. Ik bouw het gebruik van prednisolon langzaam af en dan resten ‘nog maar’ twee medicijnen. Er is nog wat last van bijverschijnselen maar dat accepteer ik en vertrouw erop dat de last nog wat gaat verminderen. Ik kijk uit naar warmer weer en geniet van alles wat er is. Het wandelen hebben we samen weer opgepakt en 6km kan weer. Omdat we reizen met OV vermijden wordt het wandelen van het Pionierspad even opgeschoven in de tijd, we kiezen nu voor rondwandelingen.

 

We zien elkaar!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.