Oma & Opa !!!! - Familiewerk
22904
post-template-default,single,single-post,postid-22904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Oma & Opa !!!!

 

Rond de kerst kregen we deze flessen wijn van onze zoon Bart en partner Marloes. Het duurde even voordat het etiket sprak en het kwartje viel………
Wat een geweldig bericht; Jannie wordt Oma, onze oudste zoon wordt oom, mijn moeder overgrootmoeder en ik Opa!
Ze verwachten in de derde week van augustus hun eerste kindje. Vorige week zagen we een stukje van de eerste echo met een heel klein snel bewegend mensje, wat een ontroerend moment!

 

Tja, ik hoef uiteraard niet te zeggen dat deze gebeurtenis een zeer belangrijke stip op onze horizon is, geweldig wat een moment om naar uit te kijken. En niet alleen dat moment maar ook verder, ik wil opa zijn! Vasthouden, fietsen en wandelen, van school halen, oppassen, alles! De kracht van een nieuw leven, geeft ook mij nieuwe kracht. Kracht om te helen, kracht om oefening te doen en kracht om te leven.

 

Wanneer ik er aan denk dat ik dit ga meemaken komt de emotie snel, van blijdschap en vreugde huil ik dan.
Mijn huilen van geluk gaat na korte tijd over in huilen van angst en verdriet en zo liggen nieuw leven en dood dicht bij elkaar.
Gelukkig overheerst het blijde gevoel, prachtige gesprekken met onze kinderen en een intens tevreden gevoel.

 

En als je tijd hebt, luister dan eens naar de prachtige tekst in dit lied van Stef Bos.
Welkom in ons huis!

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.