De 7e... - Familiewerk
22872
post-template-default,single,single-post,postid-22872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

De 7e…

Als je dit leest heb je ook ontdekt dat mijn blog verplaatst is. Dit heeft te maken met het feit dat  we onze praktijk weer geopend hebben. Ook Jannie’s wens om ondersteuning te bieden aan kinderen op een andere manier dan mogelijk is op de basisschool krijgt hiermee handen en voeten.

Bovenstaande doorhaling is achterhaald, binnenkort meer nieuws…..

Op dit moment lig ik in het ziekenhuis voor de 7e chemokuur. Ik lig in bed omdat het zitten in een behandelstoel mij te vermoeiend was. Ruim 4 uur is daarvoor te lang.  De gang van zaken op deze dag in vogelvlucht:

 

07:30 in de auto naar Heerenveen. 08:15 bloedprikken. 09:00 uitslag bloedwaarden (wederom goed en verbeterd). 09:15 het infuus wordt aangekoppeld. Dan wachten en wachten. Praatje met de buurman. Deze blog bijwerken. 10:30 bezoek van de arts. 12:30 lunch, die ik niet neem want tegen die tijd is er geen eetlust meer. Beetje internetten en een hazeslaapje doen. 13:30 bezoek van maatschappelijk werkster, dit levert doorgaans fijne gesprekken op die ons enorm ondersteunen. 14:45 afkoppelen van het infuus en naar huis. Onderweg boodschappen aanhalen. 16:00 thuis en op de bank rusten. 18:00 eten en verder niks.

Vandaag wordt alles wat later, vanmorgen bleek er een communicatie storing tussen de afdeling oncologie en de apotheek. Hierdoor kwam mijn helend goedje een uur later aan het infuus te hangen.

 

Ik voel mij oké, in de loop van de ochtend wordt dit langzaamaan anders. De koudetintelingen nemen toe en ik begin mij dan brak en (meer) moe te voelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.