Geen bericht, goed bericht... - Familiewerk
22713
post-template-default,single,single-post,postid-22713,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Geen bericht, goed bericht…

Veel nieuws valt er niet te melden. Ik voel me goed en verdraag de chemokuren redelijk goed. Omdat ik geen pijn ervaar heb ik besloten om de laatste pijnstilling ook achterwege te laten. Op dit moment ben ik twee dagen zonder pijnstilling en ik ervaar geen pijn, een goed besluit derhalve.
Ik kan weer autorijden en dat gaat goed, niemand knippert, toetert of steekt zijn hand op 🙂
Een forse klus in de camper is, weliswaar met moeite, afgerond en het werkt zoals het moet. Het edele schaakspel wordt mij aangeleerd door onze zoon en hierin merk ik wel snel moe-zijn. Mijn brein ziet en volgt niet alles van dit spel dat nieuw voor mij is.
We wandelen, zodra het weer het toelaat, lekker door, ‘ons’ Pionierspad is gevorderd tot aan de Ketelbrug. Nu via Lelystad, Zeewolde en Almere naar Muiden.
De camper is weer naar onze zin ingericht en we kunnen ermee weg zodra het past, daar hebben we geweldig veel zin in.
Trouw doe ik verspreid over de dag oefeningen en volg de programma’s EHBK en Zhineng van Henk Fransen. Het mooie is dat er volgers van deze blog zijn die ook een programma van Henk Fransen zijn gaan volgen. Dat doet mij goed.

Volgende week ontvang ik het volgende ‘helende goedje’ en dat is nummer 6 van 12. De vraag wat er gaat gebeuren na die 12 kuren is valide, die vraag heb ik ook. De oncoloog zegt; ‘stap voor stap en dan zien we verder’.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.