Kampeerauto.... - Familiewerk
22663
post-template-default,single,single-post,postid-22663,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kampeerauto….

In de eerste drie weken na de diagnose hebben we onze bijna-nieuwe camper ter verkoop/bemiddeling weg gedaan, emotie had toen duidelijk de overhand.
Al vaker hebben we gedacht om de camper terug te halen (is nog van ons), een kleine vergoeding te betalen, en weer hier thuis te stallen. Ook een langere reis is al in onze gedachten opgekomen.

En dan krijg ik een handgeschreven (!) brief van een vriend; hij schrijft over een ex-collega met longkanker die besloot om, in plaats van allerlei behandelingen,  een kampeerauto te kopen en samen met zijn vrouw te gaan reizen. Dat reizen heeft twee jaar geduurd en het heel bijzondere is dat er daarna geen tumor meer in zijn lijf te vinden was.

Dit verhaal deed ons opnieuw de ogen openen en mijn gedachten waren afgelopen nacht ook een beetje onrustig 😉. Het zou mij zelfs verdriet doen als de camper nu verkocht zou worden 😒. Het geld is uiteraard heel welkom (mijn zorg voor Jannie straks), maar het reizen lonkt opnieuw. De chemokuren eens in de veertien dagen zitten een beetje dwars wat dat betreft.
Als ik eraan denk weer weg te kunnen met onze camper, dan wellen de tranen achter mijn ogen en zou ik wel in willen stappen! We nemen een besluit; als de scan van 23 december positief uitvalt, halen we onze camper uit de verkoop en terug naar huis.

 

Daad bij het woord; na de positieve uitslag van 23 december zijn we op 24 december naar de verkoop/bemiddelaar van onze camper gestapt. We willen de camper terug. Inmiddels staat ie al weer in de schuur thuis. Voor ons enorm belangrijke stippen op de horizon!! Het reizen is nu weer letterlijk onder handbereik. 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.