Kaarten, gebeden, berichten. - Familiewerk
22666
post-template-default,single,single-post,postid-22666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kaarten, gebeden, berichten.

In huis heb ik mijn ‘kantoorhoekje’ waar ik graag zit en de administratie verzorg. Dit hoekje is vol komen te hangen met kaarten, kaartjes, brieven en berichten. Inmiddels is het meer een altaartje geworden met een kaarsje, drie opgestapelde stenen, een vreemde boeddha en een ‘moodboard’. Ik voel me hier naast alle kaarten van jullie heel prettig, veilig en op mijn gemak.

Soms pak ik er een kaart uit en lees de tekst.  En dan komt de intentie waar jij de kaart mee hebt geschreven bij mij. De energie zit in de kaart en komt zo weer bij mij. Ik geniet van de brieven en ben soms ook verbaasd over de manier waarop ik blijkbaar gezien werd of wordt. Ik heb veelal niet eens kunnen zien met wie ik een ‘lijntje’ had en dat is bijzonder om te ervaren. Op een bepaalde manier is het lezen van een kaart ook wel weer pijnlijk. Ik probeer voor het waarom van het pijnlijke woorden te vinden, maar dat lukt met niet. Ik laat het maar zo.

Hoe dan ook, wanneer ik kijk naar de hoeveelheid kaarten en de intentie dan is dit een enorme bron van kracht en steun voor ons. Zoveel woorden van liefde, warmte, gebeden en compassie. DANK, DANK!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.