Drie weken rust - Familiewerk
22632
post-template-default,single,single-post,postid-22632,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Drie weken rust

Vandaag (woensdag 11/12) is het 3e dag van de 4e chemokuur en ik ben net thuis afgekoppeld van het helende goedje dat nu zijn werk doet. Ik voel geen last of pijn, in de hevige vermoeidheid en het ervaren van ‘kou’ is geen verandering. In huis hebben we inmiddels een ‘bejaardenhuistemperatuur’ want ik krijg het maar lastig warm. Met skibroek en soms handschoenen aan is het lekker behaaglijk. Iedereen die van buiten naar binnen komt zucht over de warmte binnen.  Alles is draaglijk en ik kan redelijk wat dingen doen, de ervaring is dat het vanaf deze dag alweer beter gaat.

 

Ik heb nu drie weken rust tot de volgende kuur (30, 31 december en 1 januari) en deze rust ga ik inzetten op mijn manier. Ik zal en wil in deze drie weken tot de jaarwisseling geen blog schrijven, nauwelijks whatsapp berichten beantwoorden en weinig bezoek ontvangen (te druk soms). Ik ga de komende weken werken met de kennis van de arts die ik hieronder noem. 

 

Van meerdere kanten(!) werd ik de afgelopen week gewezen op een arts die integratie van de reguliere geneeskunde en alternatieve geneeswijzes als zijn missie ziet. Deze arts Henk Fransen doet al meer dan 30 jaar onderzoek naar alternatieve geneeswijzes en heeft talloze gesprekken gehad met patiënten en ex-patiënten. Hij ontdekte dat veel mensen langer leefden, vaak véél langer dan de oorspronkelijke prognose en hij ontdekte ook overeenkomsten in dat wat deze patiënten aan alternatief, naast het reguliere traject, deden. Een uitspraak van één van zijn patiënten is; ‘ik geloof de diagnose, maar nooit de prognose’.

Wij kennen allemaal wel iemand met kanker in onze omgeving en ik gun iedereen de kennis en inzet van Henk Fransen. Meer nog, al deze kennis (en doen (!)) werkt preventief op het ontstaan van kanker en andere chronische ziekten, dus ook inzetbaar voor gezonde mensen. Er is meer mogelijk dan wij nu  vermoeden en we gaan nog mooie dingen zien. Ik hoop maar dat de alternatieve geneeswijzen zich verspreiden als kringen in het water en dat ze steeds vaker dan nu de reguliere geneeskunde gaan ontmoeten. Benieuwd? Zie de website van Henk Fransen.

 

Wij wensen jullie fijne en warme Kerstdagen, omring je met mensen die je voeden. Geniet van het kleine. We zien elkaar, huggg. 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.