Best goed - Familiewerk
22501
post-template-default,single,single-post,postid-22501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Best goed

Eten als een dijker, de laatste week. Als een dijker is een beetje overdreven maar ik heb veel trek, ook tussendoor. En dat is niet raar want mijn lichaam vraagt om voedsel, de ziekte en chemo vragen om veel energie blijkbaar.
Ik voel wel dat ik aan kracht aan het inboeten ben, een kleine krachtinspanning als bijvoorbeeld een ladder sjouwen wordt al lastig. En dat ik klusjes niet meer kan maakt mij onmachtig, boos ook en verdrietig. Het gebeurt gewoon.

Inmiddels is mijn gewicht gezakt naar net onder de 85 kg. Mooi onder mijn streefgewicht van 86 kg, dat ik maar niet wist te bereiken :). Nu moet ik het juist andersom doen, aankomen, meer en meer eten, veel eiwit en calorieën.

De meeste tijd voel ik me best oké, de pijnstillers doen hun werk goed en wat rest is een vage aanwezige druk in de buikstreek en moe-zijn. De dagen gaan merkwaardig genoeg heel vlot om, met bezoek, telefoontjes, van alles regelen, opruimen,  fijne gesprekken en zo mogelijk elke dag een flinke tijd naar buiten.

Morgen start de volgende drie-daagse chemo in Heerenveen, we rijden heen weer en kunnen gewoon thuis slapen.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.