Doe ik ook aan alternatief? - Familiewerk
22429
post-template-default,single,single-post,postid-22429,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Doe ik ook aan alternatief?

Vragen via whatsapp
De afgelopen jaren heb ik veel ‘alternatief’ werk gedaan. Bewustzijnsontwikkeling op verschillende niveaus, NLP en systemisch werk worden nog steeds als alternatief aangeduid en ja, dat doe ik al een tijdje en blijf ik doen. Boeiend om te zien is dat alternatief en wetenschap elkaar steeds meer ontmoeten. En zonder dat ik zeg; “zie je wel, wij hebben gelijk”, vind ik het prachtig dat het ‘alternatieve’ steeds breder ingezet en ondersteund wordt.

CBD/THC olie; tja een dilemma. Het schijnt goed te werken bij sommige vormen van kanker. Maar zeker nog niet bij alle vormen dus en men (de wetenschap) weet ook nog niet goed wat nu de precieze invloed van CBD/THC op onze cellen is. Ik ga het gebruiken als mijn arts dit ook ondersteunt. In de periode dat Jannie borstkanker had heb ik het gebruikt om in slaap te komen. Suggestie of niet, ik sliep goed!
Als iets niet werkt maar wel helpt, waarom zou ik het dan uit de weg gaan?

 

Wim Hof methode; deze doe ik al met enige regelmaat. Niet de koude onderdompeling maar wel zijn ademmethode en soms koud afdouchen. Diep 30x inademen (buik, middenrif, borst) en dan vasthouden, drie rondjes en ik merk een heerlijke ontspanning na afloop. Bovendien worden cellen enorm ‘overstroomt’ met zuurstof en dat is wat werkt tegen tumorcellen. Met enige beperking doe ik dit nu omdat volledig diep inademen pijn is gaan doen.

 

Yoga; niet echt alternatief meer, deed ik al en blijf ik doen voor zover het gaat.

 

Meditatie; was al in mijn dagelijks leven geïntegreerd en door alle commotie en emotie zakte het snel wel. Deze vraag (dank!) leidt tot een doorstart.

 

MWO; multi wave oscillator. Een apparaat dat tumoren ‘omzet’ naar gezonde of de zieke tumoren doet verpulveren. En voordat je mij ‘gek’ verklaard of denkt dat ik al waanideeën heb door de pijnstillers, zoek eens een TedTalk op. Ook voor dit alternatief apparaat (het bestaat al jaren) is veel voor en tegen te zeggen. Ik heb nu een titanium implantaat voor toediening van de chemo en geen idee of dit kwaad kan. Eerst weer overleg met arts voordat ik er volledig instap.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.