Heb ik pijn? - Familiewerk
22425
post-template-default,single,single-post,postid-22425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Heb ik pijn?

Vragen via whattsapp;
Ja, er is pijn maar niet heel veel. Cijfer 3 à 4 op schaal van 1-10 (ondraaglijk), zo vragen ze dat in het ziekenhuis. De pijn komt kortstondig door de pijnstilling heen, ’s nachts wat vaker. Het algehele slappe gevoel en moe zijn is nog het meest aanwezig. Dit maakt dat ik niet actief ben en futloos, het draagt niet bij aan beter gaan voelen.
Lieve mensen het is niet bedoeld om geen berichten meer te krijgen, juist niet, ik stel het enorm prijs en steunt. Het beantwoorden van alle losse berichten kost eenvoudig weg veel tijd nu, ik kies voor deze weg.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.