Plannen die veranderen - Familiewerk
22421
post-template-default,single,single-post,postid-22421,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Plannen die veranderen

Het weekend heb ik doorgebracht op een éénpersoonskamer en dat is na het verschrikkelijke nieuws van vrijdag heel fijn. Gisteravond de kinderen gebeld, moeder en mijn werkgever. Iedereen hevig ontroerd en geschrokken.
Whattapp staat niet meer stil en wordt soms een belasting in plaats van steun. Sorry, lieve mensen maar zo gaat het nu eenmaal. Ik ben moe. Thuis verschijnen bloemen, kaarten en nog meer bloemen. We zijn ontroerd door zoveel belangstelling, dat had ik  niet gedacht.

Dinsdag wordt operatief een reservoir onderhuids geplaatst en dan woensdag de eerste chemo kuur erin. En dit wordt later weer anders; wel het reservoir plaatsen maar omdat nog niet alle onderzoeksresultaten binnen zijn pas om maandag de 28e de 1e chemokuur van drie dagen. Er moeten in eerste instantie 4 kuren gedaan worden om te kunnen meten of de chemo effect heeft op de tumor.
Als verrassing wil mijn arts (op vakantie maar regelt alles van vakantieadres) ook nog een biopt uit de oksel hebben, ook daar zit nog iets.  En om uit te sluiten dat het een andere tumor soort is eerst weer onderzoeken.
En tot onze blijde verrassing mag ik een paar dagen naar huis! Maandag de 28e weer melden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.