Pijn, spoedhulp - Familiewerk
22419
post-template-default,single,single-post,postid-22419,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Pijn, spoedhulp

Na een onrustige nacht met veel pijn in de maag- en buikstreek kon ik niet eten en hang maar wat rond op de bank. Dat heb ik ’s nacht ook al gedaan en bovendien de straat, ons pad, twee keer uitgelopen, het hielp allemaal niet. Later op de ochtend geef ik bloed op en we bellen het ziekenhuis in Leeuwarden. Daar nemen ze direct actie en we worden binnen een paar minuten teruggebeld. We kunnen naar Tjongerschans in Heerenveen en ons melden op de spoedeisende hulp.
Jannie rijdt met stevig vaart naar Heerenveen en we wandelen naar de hulppost, daar zijn ze verbaasd want ze hadden ons met ambulance verwacht.
Ik word direct op bed neergelegd en de eerste metingen worden verricht. Artsen bezoeken mij en horen ons aan. Blijkbaar is de tumor gaan bloeden en het bloed in de maag terecht gekomen, dit leidt vaak tot braken. Later in de middag, nog steeds op de spoedeisende hulp, komt oncoloog Dr. Bos binnen en deze laat de bom vallen. Uitzaaiingen in lymfe en en veel in de lever.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.