Slikklachten - Familiewerk
22413
post-template-default,single,single-post,postid-22413,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Slikklachten

We zijn op vakantie in Oostenrijk en hebben een wandeling van bijn 7 uur achter de rug en zijn af. In onze camper eet ik ’s avonds brood en dat brood wil niet naar beneden zakken. Het blijft ‘ergens’ hangen en het doet stevig pijn tussen mijn schouderbladen.
Een paar dagen later doet zich dit nog eens voor en samen met een opgeblazen gevoel wordt het vervelend.
Bij thuiskomst in oktober bezoek ik de huisarts met deze klachten en deze oppert al direct de mogelijkheid van een slokdarmspasme of slokdarmkanker. Uiteraard had ik dit al bij elkaar gegoogled maar wilde er niet aan.

De huisarts stuurt mij direct door naar het ziekenhuis en gezien de ‘goede’ ervaringen met de behandeling van Jannie’s borstkanker in 2017 kies ik voor Tjongerschans in Heerenveen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.