Mijn verhaal

IMG_1011 [1024x768]

 

 

 

 

 

Naast mijn werk als luchtverkeersleider mocht ik een aantal jaren de rol als teamleider vervullen met de zorg voor de mens als speerpunt.  Tijdens een teambuildingssessie gebeurde er iets ‘kleins’ waardoor ik enorm emotioneel werd.  Ik kon het hoe en waarom van deze emotie niet goed bevatten en wilde dat ont-dekken.
Dit bracht mij op het pad van NLP en tijdens de vijf jaren die volgden (inmiddels mag ik mij Master Practitioner noemen en sloot in 2015 het Postmaster jaartraject af) was naast TA, Gestalt en karakterstructuren ook systemisch werk een deel van mijn ontwikkeling.

Ik ben mij gaan verdiepen in dit systemisch werk en na gedegen opleidingen en ervaringen ben ik familieopstellingen gaan begeleiden.  Dit werk nodigt uit om bij te blijven in de ontwikkelingen en daartoe bezoek ik workshops en neem deel aan een supervisie groep waarin ervaringen gedeeld worden met als doel om blijvend te leren en het systemisch werk verder uit te dragen en te laten groeien. Mijn verhaal ontwikkelt zich verder en verder, ik ontmoet je graag in jouw verhaal.

En met de familieopstellingen kwam als vanzelf de individuele begeleiding en coaching op mijn pad.

Wat voor jou het belangrijkste is op dit moment wordt ons gezamenlijk doel, praktisch en direct. Onder meer de NLP technieken zijn direct door jou toe te passen in het dagelijks leven, op je werk en in je relatie(s).
Uitgangspunt is dat jij meer en meer autonoom gaat functioneren, dat je doorkrijgt wat jouw gedachtes zijn, jouw gedragingen en waar ze vandaan komen en welke gevolgen ze kunnen hebben. Samen zoeken we de positieve invalshoeken en van daaruit ga jij op zoek naar het werkelijk leven in het hier en nu.

Geen zweverig gedoe, wel handvatten waar je in de praktijk mee verder kunt.

 

Mijn expertise en opleiding, vind je hier.