Coaching

faviconbronlogo

Het leven maakt soms keuzes voor ons waar we het knap lastig mee kunnen hebben en dan is het alsof we vast raken in alles wat er is.
Relatieproblemen, angsten, drukte en stress op het werk, burn-out, verlies van dierbaren of zelfs de zin om te leven. Het zijn items die jouw leven op zijn kop zet en dan is enige ondersteuning welkom.

Ik ga uit van datgene waar jij nu tegen aanloopt, waar jij nu last van hebt, waar heb jij nu behoefte aan. Geen vast programma of verplichte items, jij bent leidend.
Elke ontmoeting krijg je van mij ‘gereedschappen’ om je te ondersteunen in het dagelijks leven. Je kunt ze direct toepassen en gebruiken en na enige tijd zal je merken dat het je gaat helpen.

Keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, herkennen en erkennen van wat er in je leeft en hoe je daarmee omgaat zijn mijn uitgangspunten om jezelf weer te herpakken en het leven weer aan te kunnen. Samen gaan we op zoek naar dat waarmee jij verder kunt. Dan wordt het jouw plan en jouw keuzes met bijbehorende gevolgen en consequenties. Er is in elk mens een enorme veerkracht aanwezig om het leven en wat daarbij komt kijken aan te kunnen, dat gaan we ont-dekken en ont-wikkelen. Via bewustwording naar bewust-zijn, een mooi doel.

Het nummer “Ken je mij” van Trijntje Oosterhuis (you tube) is treffend. Treffend om je eens af te vragen of je wel zo bewust bent.

Ken je mij? Wie ken je dan?
Weet jij mij beter dan ik?
Ken je mij? Wie ben ik dan?
Weet jij mij beter dan ik?

Bewust over wat en waarom je aan dingen denkt, waarom je bepaald gedrag vertoont en waarom je communiceert zoals je dat doet.
Loop je tegen zaken op die langzamerhand een beetje zwaar worden, dan is het wellicht tijd om er eens mee aan de slag te gaan. Op basis van NLP en aanvullende methodieken, waaronder ‘karakterstijlen’ ga jij op weg naar een  toekomst met perspectief.

Je bent welkom!