Familieopstelling

Hoe gaat het in zijn werk als je een vraag wilt inbrengen
De opstelling begint met een gesprek met de begeleider. In het gesprek komt datgene dat jij als een probleem ervaart, je wens of verlangen naar voren. Met de uitkomst van het gesprek wordt gewerkt.

Uit een aantal aanwezige personen kies jij de representanten die nodig zijn, vaak blijkt dit familie te zijn. Deze representanten zet jij op gevoel ergens neer in de ruimte. Ook kan er gekozen worden om een representant voor jezelf neer te zetten. 
Op deze manier ontstaat er een levend beeld, een levend schilderij van jouw innerlijke voorstelling van jouw familie.

De begeleider brengt veranderingen aan in de opstellingen door het stellen van vragen en veranderen van posities. De uitspraken van de representanten en hun lichaamsreacties geven verdere aanwijzingen voor de dynamiek waar de vraagsteller veelal onbewust over is en ontdekt zo wat er nodig is om het systeem tot rust, tot een nieuwe balans te brengen.

Wat kan het voor jou betekenen
Familieopstellingen dringen snel tot de kern van een probleem of patroon door en kunnen daardoor vele malen effectiever zijn dan jaren reguliere psychotherapie. Familieopstellingen helpen om te kunnen voelen en ervaren wat er werkelijk met je aan de hand is. Het is dan ook vooral deze hernieuwde kracht, die veel meer is dan alleen inzicht, die verlichting brengt bij allerlei uiteenlopende levensvragen. De uitwerking ervan kan zelfs maanden na de opstelling zijn intrede doen.

Opstellingen brengen beweging rondom ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je loopbaan. Het helpt ook als je je verloren, boos, depressief of angstig voelt. Kortom, familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk en/of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen, zonder echt te weten waardoor.

Investering
Lees hier over de kosten

Familieopstelling, waarom
Lees hier meer over het  hoe en waarom.

Informatie
Minimum aantal deelnemers is 6
Lees de ervaringen en reacties

Inschrijfformulier

Naam*
E-mail adres*
Onderwerp*
Bericht*